Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Înainte de începerea anului de învăţământ 2019-2020, autorităţile din Prahova au făcut o inventariere a microbuzelor pentru transportul şcolarilor şi preşcolarilor existente în judeţ, anunţând că aproape 15 dintre acestea sunt într-o stare precară, dar şi că a fost transmisă către Ministerul Dezvoltării o solicitare pentru 45 de bucăţi noi.

 

"Am cerut directorilor şi primarilor o situaţie cu privire la microbuzele folosite pentru transportul copiilor. În Prahova există 101 microbuze, din păcate 14 dintre acestea sunt într-o stare necorespunzătoare sau, mai corect spus, nu sunt în cea mai bună stare tehnică. Ele pot funcţiona, însă au o uzură destul de mare. Ar mai fi nevoie, din solicitările dânşilor, de încă 45 de microbuze, solicitare pe care deja am trimis-o către MDRAP", a declarat Mădălina Lupea, prefectul judeţului Prahova.

"nu ştim când le vom primi, dar, având în vedere că am fost întrebaţi despre această situaţie atât de ministrul Afacerilor Interne, cât şi de ministrul Educaţiei, cu siguranţă acum se fac diligenţele şi suntem încrezători că vor sosi microbuze noi în scurt timp", a completat prefectul Mădălina Lupea.

Back To Top