Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ne plângem, pe bună dreptate, din cauza gunoaielor din Ploieşti, iar operatorul de salubritate şi autorităţile îşi împart, în ponderi diferite, vina, însă o altă problemă majoră a oraşului este că nici în cazurile când e făcută curăţenie această nu se păstrează. O demonstrează o situaţie concretă din nordul municipiului, un câmp ecologizat acum aproape jumătate de an, printr-o mobilizare exemplară, care acum s-a umplut la loc de gunoaie. Din ciclul Ploieştiul între nesimţire şi nepăsare...

 

Asociaţia Prahova în acţiune a derulat, acum aproximativ şase luni, o campanie de ecologizare a unui teren viran situat în cartierul Albert, în spatele sediului Distrigaz, folosit de regulă ca parcare pentru maşinile angajaţilor de aici. Pe acest câmp se strânsese o cantitate uriaşă de deşeuri, iar reprezentanţii ONG-ului au reuşit să mobilizeze un număr însemnat de voluntari, au strâns gunoaiele şi le-au încrăcat în maşinile puse la dispoziţie de Rosal. Toate bune şi frumoase, dar acum vine vestea proastă! La jumătate de an de la acest efort exemplar, câmpul respectiv este, la loc, acoperit de deşeuri. E drept că vorbim de o cantitate ceva mai mică, la fel de corect cum e şi să spunem că nu putem compara o perioadă de şase luni scursă de la curăţenie cu probabil ani de zile de acumulare a deşeurilor pe acel teren înainte de ecologizare. Indiferent de cantitate, fondul problemei este acelaşi, curăţenia n-a durat, din păcate, prea mult, pe câmpul respectiv au apărut la loc deşeurile şi e evident că n-au fost aduse acolo de vânt!

Fotografia de sus este realizată de reprezentanţii Asociaţiei Prahova în Acţiune, în momentul acţiunii de ecologizare. Cea de jos, trimisă de un cititor "Actualitatea Prahoveană", a fost făcută zilele trecute în aceeaşi zonă a Ploieştiului.

camp albert ecologizat deseuri

Back To Top