Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Olandezul bănuit că ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani, din județul Dâmbovița, a fost de mai multe ori în România, iar traseul urmat recent de acesta ar fi trecut și prin județul Prahova, au descoperit anchetatorii, urmărind înregistrări surprinse de diverse camere de supraveghere.

 

Suspectul olandez a fost în România de cel puţin patru ori, au aflat anchetatorii, potrivit Știrile Pro Tv. Se pare că acesta ar fi poposit în Arad, Sibiu, iar ultima oară la București, între 19 și 21 septembrie, interval în care ar fi parcurs în jur de 700 de kilometri. Potrivit sursei citate, suspectul ar fi fost surprins în toate judeţele din apropierea Bucureştiului, în sate din Ialomiţa, Dâmboviţa, Prahova, de exemplu.

Parchetul General a anunțat că, joi, procurorii e au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza crimei din Dâmbovița, privind uciderea unei fetițe de 11 ani, din localitatea Gura Șuții. "Probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat", au informat reprezentanții PÎCCJ. Aceștia au mai anunțat și că, prin intermediul INTERPOL, a fost confirmat decesul suspectului. Bărbatul s-ar fi sinucis, intrând cu mașina într-un camion.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, precizează procurorii.

Back To Top