Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a invocat, vineri, din oficiu, excepția competenței instanței după calitatea persoanei în dosarul în care s-a dispus rejudecarea dosarului de corupție al fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, și a fiului acestuia Vlad Cosma. Argumentul a fost că Vlad Cosma nu mai este deputat în Parlamentul României.

 

Procurorul DNA prezent la instanță s-a opus admiterii acestei excepții din oficiu și a arătat că deși Vlad Cosma nu mai are calitate de deputat, cea care a atras în primă instanță competența ÎCCJ, cazul ar putea fi tranșat în continuare de judecătorii Instanței Supreme, anunță stiripesurse.ro.

În același timp, însă, avocații celor judecați au fost de acord cu instanța supremă și au spus că  dosarul ar trebui declinat la o instanță prahoveană.

"Să admitem afirmațiile DNA  ar însemna o adăugare la lege respectiv să nu mai ținem cont de legea și practica existentă care arată că atunci când o persoană pierde calitatea, instanța se desesizează”, au explicat avocații judecătorilor Înaltei Curți, potrivit sursei citate.

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, vineri, un nou termen în dosarul în care sunt implicați Mircea și Vlad Cosma, Răzvan Alexe și Daniel Alixandrescu, pentru luare de mită, trafic de influenţă, infracţiuni de corupţie, abuz în serviciu.

Vlad și Mircea Cosma au fost trimişi în judecată în 2014, însă dosarul este rejudecat din vara acestui an, după cei fostul președinte CJ Prahova și fiul său, fost deputat de Prahova, i-au acuzat pe procurorii DNA Ploiești că ar fi fabricat probe și ar fi influențat martori. De altfel, magistrații indicați de aceștia sunt, în prezent, la rândul lor anchetați.

Dosarul se referă la atribuirea unor contracte finanţate de la bugetul CJ Prahova contra unor comisioane.

Back To Top