Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a primit, astăzi, materialele necesare în secţii pentru turul I de alegeri prezidenţiale din data de 10 noiembrie. Buletinele de vot şi ştampilele vor fi păstrate în Palatul Administrativ, sub pază armată, până în săptămâna dinaintea scrutinului.

 

Transportul a ajuns vineri în centrul Ploieştiului, păzit de lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Astfel, de la Monitorul Oficial au fost ridicate 724.081 de buletine de vot, de la Monetăria Statului au fost preluate 3.115 ștampile cu mențiunea ”Votat”, iar de la Imprimeria Națională au sosit 673.750 de timbre autocolante, a transmis Prefectura Prahova. Aceste materiale vor ajunge ulterior în cele 623 de secții de votare din judeţ, dintre care 157 sunt în Ploiești.

În aceasta perioadă, structurile Ministerului Afacerilor Interne vor efectua controale la secțiile de votare, pe segmentul propriu de competență, respectiv ordine și siguranță publică și siguranță la incendiu, a mai precizat Prefectura Prahova.

Back To Top