Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Trei bărbați din comuna prahoveană Cornu, cu vârste între 20 și 43 de ani, au fost trimiși în judecată, în dosare de furt, unul dintre ele referitor la cazul sustragerii de probe din sediul Poliției din comună, furt petrecut în luna august. Unul dintre inculpați este acuzat și de înșelăciune, fiind bănuit că a făcut în jur de 70 de victime, păcălindu-le cu bilete false și oferte de cazare la festivalurile Untold și Neversea.

 

IJP Prahova a anunțat că Serviciul de Investigații Criminale a înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești un dosar penal, cu propunerea de terminare a urmăririi penale, în care sunt cercetați trei bărbați din comuna Cornu, cu vârste de 43,32 și 20 de ani. "În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpaților a fost reținută comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la data de 28.03.2019, când toți trei au sustras 7 perechi de căști audio bluetooth –wireless. De asemenea, primii doi sunt bănuiți de sustragerea mai multor produse electronice din sediul Poliției Comunale Cornu, în noaptea de 19/20.08.2019, bunuri care anterior fuseseră ridicate cu titlu de probe. Din cercetări a rezultat că cei doi inculpați au furat aceste bunuri cu scopul de a și le însuși pe nedrept și nu pentru a sustrage sau distruge probe ori înscrisuri. La data de 29.11.2019, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra a două bunuri imobile, aparținându-le celor doi inculpați", a informat IJP Prahova.

În ceea ce-l privește pe individul de 32 de ani, acesta are de dat explicați și într-o altă cauză, de înșelăciune. El este bănuit că a făcut 70 de victime, în toată țara, și a creat un prejudiciu de 60.000 de lei, folosindu-se de oferte false pentru festivalurile Untold și Neversea. "Pe parcursul urmăririi penale, procurorul de caz a dispus disjungerea cauzei și constituirea unui nou dosar privindu-l pe bărbatul de 32 de ani, pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de înșelăciune, comise prin vânzarea de bilete false pentru două festivaluri, precum și prin oferirea unor servicii de cazare pe raza municipiilor Cluj–Napoca și Constanța, cu ocazia celor două evenimente. Până în prezent au fost identificate 70 de persoane vătămate de pe teritoriul României, cărora le-a fost cauzat un prejudiciu total de aproximativ 60.000 lei", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Back To Top