Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De duminică, vecinii gălăgioși nu numai că pot da socoteală în fața poliției, dar riscă sancțiuni usturătoare, conform noii legi intrate în vigoare în weekend.

 

Prevederile au fost adoptate de Camera Deputaților la jumătatea lunii decembrie și sunt în vigoare începând cu 26 ianuarie. Legea nr. 61/1991 se referă la "(...) tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora, faptă care va putea fi mai aspru sancționată, odată cu intrarea în vigoare a noilor reglementări".

Legea în vigoare interzice "organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu caracter social, în mediul urban".

La prima abatere, contravenienții pot fi amendați cu 500 până la 1.000 de lei. Sancțiunea se aplică pentru tulburarea liniștii locatarilor în intervalele de liniște de asemenea stabilite de lege, și anume 22.00  - 8.00, respectiv 13.00 - 14.00.

Dacă polițistul constată repetarea faptelor, în interval de 24 de ore, sancțiunea crește până la 2.000 - 3.000 de lei sau contravenientul poate fi obligat să presteze până la 120 de ore în folosul comunității.

Noile prevederi stabilesc sancțiuni distincte pentru petrecăreți. Cei care își deranjează vecinii vor plăti între 500 și 1.500 de lei la prima abatere, iar dacă polițistul este chemat a doua oară, acesta poate aplica amenzi de până la 6.000 de lei sau poate obliga contravenientul să efectueze până la 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Back To Top