Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrl Mediului, Costel Alexe, a anunţat, într-o declaraţie dată săptămâna trecută, că municipiul Ploieşti se numără printre cele mai poluate localităţi din ţară, explicând că, într-o primă etaoă, autorităţile locale trebuie să aprobe cât mai rapid un plan de îmbunătăţire a calităţii aerului, altfel România riscând să intre în procedură de infringement şi să primească sancţiuni de peste 100.000 de euro pe zi de la Comisia Europeană.

 

Anunţul vine în contextul în care trei municipii mari, Bucureşti, Iaşi şi Braşov, deja sunt în procedura de infringement, fiind monitorizate de Comisia Europeană. Acum, oficialul guvernamental a prezentat o nouă listă, de zece localităţi, care riscă de asemenea să intre sub supraveghere atentă, listă care cuprinde Ploieştiul, alături de Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brăila, Turnu Măgurele, Galați, Bacău și Pitești. „Analizând datele, voi avea discuţii şi voi începe procedurile cu celelalte zece municipalităţi din România care au obligaţia să realizeze aceste proiecte privind calitatea aerului, pentru că este important pentru noi să avem o cât mai bună stare de sănătate a populaţiei în aceste aglomerări urbane, să prevenim şi, evident, să avem date pe care să le furnizăm opiniei publice. Ar fi trist ca România să înceapă iarăşi o corespondenţă cu Comisia Europeană pe proceduri de pre-infringement sau infringement pe calitatea aerului cu alte aşezări urbane din România”, a declarat Costel Alexe.

Pentru cele zece localităţi menţionate, primul pas este realizarea planurilor privind calitatea aerului. Primăria Ploieşti lucrează deja, de anul trecut, la acest document, alături de vecinii din Brazi. În urma măsurătorilor, cele două localităţi au fost obligate să-şi elaboreze un plan de mediu separat de celelalte din Prahova, care încă din 2019 au fost incluse într-un plan aprobat de Consiliul Judeţean. Reprezentanţii Primăriei spun că planul e deja dat în lucru şi că urmează, cel mai probabil în această săptămână, o  nouă şedinţă cu firma de consultanţă.

Back To Top