Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La sfârșitul săptămânii trecute, echipajele ISU Prahova au avut nu mai puțin de 37 de intervenții pentru stingerea unor incendii de vegetație. La Ceptura, flăcările s-au extins și la o locuință, iar la Jugureni a fost nevoie de peste 40 de pompieri pentru stingerea incendiului care s-a manifestat pe 150 de hectare, amenințând și pădurea din apropiere.

 

Incendiile de vegetație uscată au afectat, în weekend, 193 de hectare, intervențiile pompierilor având loc în localitățile Ploiești (Tânărul Muncitor, Bulevardul Petrolului, Drumul Sării),Gâlmeia,Baba Ana, Urlați (3), Boldești-Scăeni, Vălenii de Munte, Șoimari, Gherghița, Jugureni (6), Câmpina (2), Berceni, Podenii Noi, Florești, Măneciu (2), Lapoș, Salcia, Teișani, Râfov, Ceptura, Mizil, Ariceștii Rahtivani, Sinaia, Colceag, Fulga și Păcureți.

Cauză probabilă de producere a acestor evenimente o constituie utilizarea focului deschis în spații deschise, cetățenii efectuând igienizarea terenurilor prin arderea vegetației uscate, fără a respecta normele de apărare împotriva incendiilor, au precizat reprezentanții ISU Prahova.

"În localitatea Ceptura, incendiul de vegetație uscată s-a propagat la gospodărie, aceasta fiind mistuită de flăcări, în urma unui foc deschis pentru arderea resturilor vegetale din grădină. Misiunea cea mai dificilă, din cauza suprafeței afectate, dar și a vântului puternic care dezvolta și propaga cu repeziciune incendiul, a fost în localitatea Jugureni, unde au intervenit 42 de pompieri de la Detașamentul Mizil. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 de hectare, în mai multe focare, punând în pericol pădurea din apropiere", se mai arată în bilanțul transmis de ISU Prahova, luni dimineață.

Foto: captură video ISU Prahova

Back To Top