Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Pentru mai bine de un sfert din clădirile unităților de învățământ din Prahova nu există aviz/autorizație de securitate la incendiu, deși, legal, imobilele se încadrează în categoria celor pentru care ar trebui solicitat și obținut acest document.

 

Din cele 837 de clădiri de școli și grădinițe (imobile în care se desfășoară cursuri, dar și grădinițe, internate sau săli de sport), avizul sau autorizația pentru securitate la incendiu ar trebui să existe la 171, cele construite sau reabilitate recent. În unul din patru cazuri, însă, documentul nu a fost obținut.

La finalul lui 2019, 46 de imobile se aflau în această situație și numai 125 fuseseră autorizate.

Reprezentanții ISU Prahova spun că, pe parcursul anului 2019, au autorizat 18 clădiri aparținând unităților de învățământ și au eliberat 28 de avize, din totalul de 53 solicitate.

Potrivit bilanțului prezentat de conducerea ISU Prahova, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a primit, anul trecut, 838 de solicitări de avize/autorizații de securitate la incendiu (538 pe avize și 222 pe autorizații), 28 de protecție civilă (25 pe avize și 3 pe autorizații), 12 acorduri pentru organizarea jocurilor de artificii cu produse pirotehnice și 33 de acorduri pentru comercializarea artificiilor, rezultând o creștere cu 10,84 % față de în anul 2018 (756 solicitări soluționate). 254 de cereri pentru avize sau autorizații au fost respinse.

Foto ilustrație

Back To Top