Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
pumnÎn ziua de 27.12.2011, un bărbat din comuna Măgureni a reclamat poliţiştilor Secţiei Rurale nr. 2 Băicoi faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, fiul său în vârstă de 25 de ani a fost agresat de doi vecini.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în timp ce se deplasa pe o stradă din comună, fiul reclamantului fost acostat de doi vecini care se aflau în stare de ebrietate, şi care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului s-a prezentat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat tânărului primul ajutor, după care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe faţă de cei doi suspecţi, aceştia fiind totodată sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 pentru provocare şi participare la scandal. Sursa: IPJ Prahova
Back To Top