Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mascati_214 persoane sunt suspectate de poliţiştii prahoveni că au pătruns în mai multe locuinţe din Ploieşti, de unde au sustras aparatură electronică, ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte, în valoare de peste 80.000 de lei. În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti, în urma investigaţiilor şi a celor şase percheziţii domiciliare efectuate în această dimineaţă, au destructurat un grup infracţionalizat specializat în comiterea de furturi din locuinţe. Totodată, au pus în aplicare patru mandate de aducere emise pe numele unor persoane suspectate de comiterea de infracţiuni.
În fapt, în urma cercetărilor efectuate a reieşit că 14 minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17, ani sunt suspectaţi că au comis, în perioada septembrie 2011 – ianuarie 2012, în municipiul Ploieşti, mai multe furturi din locuinţe. Prejudiciul estimativ stabilit până în prezent prin comiterea a 15 furturi din locuinţe este de peste 80.000 de lei.
La domiciliile suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri cărora nu le-a putut fi justificată provenienţa, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, respectiv: aparatură electronică ( plasmă TV, laptop-uri, aparatură foto-video), ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte.
În prezent sunt efectuate cercetări pentru identificarea întregului grup infracţional, existând suspiciunea că din acesta fac parte şi persoane majore care se ocupau cu precădere cu valorificarea bunurilor provenite din comiterea infracţiunilor.
Sursa: IPJ Prahova
Back To Top