Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mircea_lucescuAntrenorul Mircea Lucescu a fost implicat într-un grav accident de circulaţie astăzi, pe Bulevardul Vasile Milea din Bucureşti, în jurul ore 13.30.

Maşina pe care o conducea, un Kia Sorento, s-a lovit de un tramvai şi a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de alte două autovehicule.

Pentru ca pasagerul care stătea în dreapta lui Lucescu să fi scos din maşină, a fost nevoie de intervenţia unui  echipaj de descarcerare. Lucescu se află, în prezent, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală.

"Mircea Lucescu este rănit, dar este conştient. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Universitar. Niciuna dintre victime nu este în stare gravă. O victimă, bărbat, a avut probleme deosebite, în timp ce cealaltă nu a necesitat decât îngrijiri la faţa locului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

Potrivit poliţiştilor, Lucescu e cel care a provocat accidentul. Antrenorul se îndrepta spre Pasajul Basarab, când, fără să se asigure,  a virat la stânga, fiind izbit de tramvai. 

UPDATE: Potrivit ultimilor informaţii, în urma accidentului, Mircea Lucescu are trei coaste rupte

Back To Top