Categorie: Actual
Potrivit ultimelor date furnizate de medicii Spitalului Universitar din Bucureşti, antrenorul Mircea Lucescu (66 ani) are contuzie pulmonară la lobul inferior drept, multiple coaste fracturate şi sânge în cavitatea pleurală. mircea_lucescu În prezent, el se află la secţia de terapie intensivă.

„După investigaţia de la ora 19.00, medicii au stabilit că pacientul are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (sânge în cavitatea pleurală, n.r.) şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept. Nu se pune problema unui transfer către un alt spital, pentru că un astfel de diagnostic este foarte periculos", a declarat directorul Spitalului Universitar Bucureşti, Cătălin Cârstoiu.

Mircea Lucescu a provocat, ieri, în jurul orei 13.30 un accident rutier, în timp ce rula, la volanul maşinii sale - - pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală.

Lucescu a virat, brusc, către stânga, intenţionând să intre în curtea Politehnicii Bucureşti, fără să observe tramvaiul care circula în acelaşi sens cu el.

Tramvaiul l-a acroşat şi l-a proiectat într-un autoturism de pe sensul opus. La volanul acestuia se afla o femeie.

În maşina condusă de Lucescu, pe scaunul din dreapta, se afla – potrivit adevarul.ro – Bogdan Dragomirescu, director al Editurii Nemira, la care Lucescu e acţionar majoritar.

Nici femeia din celălalt autoturism, nici Dragomirescu nu au suferit răni care să necesite spitalizare.

Lui Lucescu i se va întocmi dosar penal. Cum niciuna dintre victimele accidentului nu a suferit leziuni grave, este foarte probabil ca dosarul să fie soluţionat cu NUP.


Back To Top