Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Centrul de microproducție Carpatica Plant Extract din Bucov, care realizează suplimente alimentare după rețetele originale ale Dr. Alin Scarlat, răspunde nevoilor actuale și, în contextul pandemiei Covid-19, lansează magazinul online propriu Carpatica Plant Extract.

 

”Am venit în sprijinul celor care nu se pot deplasa la farmaciile cu care colaborăm dar și în sprijinul celor care locuiesc în zone unde nu avem arie de acoperire în lanțul farmaceutic.

De acum încolo, produsele noastre pot fi comandate direct de pe site-ul https://carpatica-plant.ro, din secțiunea Magazin. Livrarea se face prin curier iar plata se face ramburs.

Totodată, pentru că produsele sunt vândute direct de Carpatica Plant Extract, avem prețuri speciale pentru clienți. Mai mult decât atât, produsele sunt în permanență în stoc”, ne-a declarat farmacist Mariana Scarlat, managerul Centrului de Microproducție Carpatica Plant Extract Bucov.

Magazinul online Carpatica Plant Extract comercializează toate produsele create după rețetele originale ale Dr. Alin Scarlat, de la Spital AS Medica:

HEPALIN este un supliment alimentar pentru susținerea sănătății și funcționării normale a ficatului.

ETRALIN este un supliment alimentar pentru susținerea mecanismelor naturale de autoapărare ale organismului sănătos sau slăbit în urma unor boli sau intervenții chirurgicale.

AS-IMUN FORTE susține sistemul imunitar, contribuind la funcționarea normală a capacității naturale de autoapărare a organismului

Prin componentele sale, AS-CITOFORT reduce proliferarea celulelor anormale, prin provocarea morții acestora și îmbunătățește funcționarea inimii și elasticitatea și rezistența vaselor de sânge.

AS-DIGEST este un supliment alimentar special conceput pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale, îmbunătățirea absorbției intestinale, stimularea secrețiilor gastrice, hepatice, pancreatice și intestinale, flatulență; este recomandat persoanelor cu digestie dificilă, după mese copioase, alimente greu digerabile, disfuncții biliare, pentru balonare, colite de fermentație; poate fi administrat pentru reglarea florei intestinale.

AS-HEMA este un supliment alimentar destinat creșterii numărului de trombocite în caz de deficit, dereglări hematologice, reducerii sângerărilor nazale, gingivale, rectale, ameliorării disconfortului premenstrual, fluxului și perioadei menstruale, declanșarea ciclului menstrual la pubertate, sterilitate.

AS-POTENT DUO contribuie la menținerea unei vieți sexuale normale și a unui apetit sexual sănătos, contribuie la susținerea funcției reproductive și a vitalității organismului, și la eliminarea oboselii.

Suplimentul alimentar AS-TIROIDFORT, prin componentele sale, contribuie la menținerea funcției tiroidiene și a secreției hormonale, la relaxarea optimă, la menținerea unui somn sănătos și la recuperarea bunăstării fizice și mentale.

AS-RENALFORT este un supliment alimentar care prin componentele sale favorizează eliminarea apei pe căi urinare, reduce fixarea anumitor microorganisme dăunătoare pe tractul urinar, îmbunătățește rezistența organismului la nivelul tractului urinar, ajută la remineralizarea organismului și la menținerea balanței electrolitice.

(P)

Back To Top