Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Educației cu 150 de milioane de lei, pentru achiziționarea de tablete care vor fi utilizate de elevii din mediile de favorizate.

 

Ministerul Educației a precizat că suma alocată va fi utilizată pentru achiziția de dispozitive electronice conectate la internet, necesare dotării unităților de învățământ preuniversitar de stat. Obiectivul este să asigurarea accesului la activitățile didactice la distanță pentru elevii din medii defavorizate, înmatriculați în unitățile de învățământ preuniversitar.

„Am solicitat inspectoratelor școlare să centralizeze situația elevilor care nu dispun de echipamentele necesare participării la cursurile online, în contextul pandemiei COVID-19. În acest moment, în România, numărul estimat de elevi care au nevoie de aceste dispozitive electronice este de 250.000. Odată cu achiziționarea acestora, va fi facilitată învățarea la distanță și pentru copiii din mediile defavorizate”, a declarat Monica Anisie, ministrul educației și cercetării.

"Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din Fondul de rezervă al Guvernului pentru susținerea achiziției de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online, din cauza faptului că nu dețin calculatoare sau tablete", a declarat premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de Guvern de joi.

Criteriile de repartizare a dispozitivelor vor fi stabilite prin ordin de ministru, în baza propunerilor unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Foto ilustrație (ordinea.ro)

Back To Top