Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

14 mai va fi ultima zi de stare de urgenţă, ceea ce înseamnă că data de 15 va aduce o relaxare a măsurilor de protecţie luate în România din cauza noului coronavirus. Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Ministerul Afacerilor Interne au publicat, sâmbătă, propunerile privind măsurile necesare din 15 mai. Varianta transmisă de MAI face referire şi la ieşirea din locuinţe. În linii mari, se înţelege că în interiorul localităţilor de domiciliu ne vom putea deplasa fără multe restricţii, în timp ce ieşirile din localităţi se vor putea face numai în anumite situaţii. Condiţiile se aseamănă celor din actualele ordonanţe militare, însă apar şi motive noi pentru care ieşirea din localitate va fi permisă, precum pescuitul, ciclismul sau participarea la evenimente de familie, dar toate cu respectarea distanţei de protecţie.

 

Conform propunerii publicate sâmbătă de MAI, deplasarea persoanelor în afara localităților va fi permisă în următoarele situații:

1. în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
2. în scop umanitar sau de voluntariat;
3. realizarea de activități agricole;
4. pentru comercializarea de produse agroalimentare de către producătorii agricoli;
5. îngrijirea sau administrarea unei proprietăți din altă localitate; eliberarea de documente necesare pentru obținerea unor drepturi;
6. participarea la programe sau proceduri în centrele de tratament;
7. din alte motive justificate, precum:
− îngrijirea/însoțirea copiilor/membrilor de familie;
− îngrijirea unei rude/afin sau persoană aflată în întreținere;
− asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități;
− deces al unui membru de familie.

Pe acelaşi subiect: 

De asemenea, deplasarea persoanelor în afara localităților va fi permisă în anumite condiții pentru următoarele motive:

1. asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
2. activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane.
3. participarea la evenimente familiale, cu un număr limitat de persoane și respectarea regulilor de distanțare socială;
4. pentru achiziția, service-ul, efectuarea itp sau alte operațiuni de întreținere a vehiculelor, activități care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu.

Back To Top