Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Bogdan Nica, a transmis un mesaj în care vorbeşte despre situaţia infectărilor cu noul coronavirus din judeţ şi totodată face referire şi la oamenii care inundă reţelele de socializare cu ştiri false şi teorii ale conspiraţiei, afirmând că virusul e real, periculos, imprevizibil şi fără un tratament clar în acest moment, ceea ce face ca la acest moment să nu fie "nimic mai eficient în prevenirea infecţiei cu SARS-CoV 2 decât măsurile de distanțare şi igiena personală". " Pentru nihiliști si pentru adepții teoriei conspirației, i-aş invita să vadă bolnavii din terapie şi eforturile medicilor de a-i salva", mai afirmă directorul DSP Prahova, care a transmis un mesaj pentru oameni şi în perspectiva relaxării restricţiilor din 15 mai încolo.

 

"Am facut si eu o revista a presei si constat cu stoicism ca sunt o sumedenie de parerologi si chiar unii cu pretenții care emit si transmit tot felul de aberații. Asa ca, fara sa devin si eu expert in prognoze pandemice sau sa ma substitui colegilor mei infecționisti , va spun ceea ce cred eu acum, in functie de experiența mea si de certitudinile constatate de mine si de colegii mei ce trateaza bolnavi sau fac anchete epidemiologice :
1.Masca, daca e chirurgicală sau N95 ne fereste pe noi , dar mai ales pe cei din jur de contaminare - În spații închise sau in autobuz/taxi. Singuri in masina e stupid sa o purtam, la fel cand o sa alergam in parc sau pe bicicleta. Masca trebuie schimbată frecvent, nu purtată zile in șir.
2. Tratamentul diferă in functie de gravitatea bolii si doar infectionistul este calificat sa aplice o schema sau alta.
3. Nu exista nimic mai eficient in prevenirea infectiei cu SARS-CoV 2 decat măsurile de distanțare si igiena personală- spălat pe mâini, evitarea atingerii suprafețelor din spații publice, evitarea atingerii fetei daca am atins aceste suprafețe , purtarea corecta(nu sub nas sau pe barbie) a mastii, evitarea contactului apropiat cu alte persoane - pupat, dat mâna, apropiere la mai putin de 2m, folosirea aceluiași pahar, etc.
4. Boala COVID 19 este imprevizibila, posibil in functie de vârsta, sex, alte boli asociate, profil genetic, momentul începerii tratamentului, etc. Nu e o conspirație, nu e un fake, nu e o exagerare. Pentru nihiliști si pentru adepții teoriei conspirației, i-as invita sa vada bolnavii din terapie si eforturile medicilor de a-i salva. E o boala nou apărută, fara tratament etiologic demonstrat, cu multe complicații si cu multe necunoscute. Nimeni nu poate spune cu precizie cum va evolua. Cert este ca se vindeca foarte multi si ca majoritatea fac forme ușoare . Dar inca nu stim cu precizie de ce unii pacienti fac forme grave sau sucomba", a transmis Bogdan Nica.

"5. Vine relaxarea, putem sa mai ieșim din izolare, respectând regulile stricte stabilite de autorități. Dar cu atenție si protejându-ne la maximum! Pericolul nu a trecut, zilnic vedem ca numărul de infectați e relativ constant. Respectați punctul 3!
6.Multa sănatate si vindecare grabnică celor care au avut ghinionul sa se îmbolnăvească ! Sunt alaturi de ei si de familiile lor si îi asigur ca ma straduiesc sa sprijin cât pot colegii de la SJUP , secția de boli infecțioase , ATI, Spitalul CFR, Spitalul Municipal Campina, in efortul lor de a-i vindeca.Multumesc tuturor pentru efortul pe care il faceti! Multumesc colegilor mei din DSP! Ma faceti sa fiu mândru de voi toți!
O duminica relaxata! Trecem noi cu bine si prin pandemia asta! In imagini, testari PCR la Spitalul Judetean Ploiesti", a completat directorul DSP Prahova.

Back To Top