Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Măsurile propuse de autoritățile centrale pentru a fi luate după 15 mai, când încetează starea de urgență, au stârnit nemulţumiri la nivelul polițiilor locale. Reprezentanții mai multor asemenea direcții din țară au avertizat MAI că inițiativa care vizează polițiștii locali încalcă legea.

 

"Conform Legii 155/2010(Legea Poliției Locale), Poliția Locală este în subordinea Primarilor și Consiliilor Locale, implicit a Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. La pct. 20, la măsurile de prevenire propuse, ați propus ca Poliția Locală să fie coordonată operațional de către Ministerul Afacerilor Interne. Nu este corect, deoarece prin această măsură se încalcă legea! Poliția Locală, în special cea cu personalitate juridică, are în componență mai multe compartimente funcționale, care nu pot fi coordonate operațional de către un alt minister care nu are atribuții în domeniile de activitate a acelor compartimente", se arată într-un document intern interinstituțional.

Scrisoarea transmisă de polițiști locali din toată țara arată că, "într-adevăr, la Art.13 din Legea Poliției Locale, este stipulat că «în cazul executării în comun cu unitățile /structurile Poliției Române sau cu cele ale Jandarmeriei Române a unor misiuni» efectivele structurilor de ordine publică și circulație rutieră sunt coordonate direct de Poliția Română sau a Jandarmeriei Române, după caz". Prin urmare, direcțiile de Poliție Locală cer MAI să revizuiască propunerile de măsuri și să facă referire, "concret, la cele două structuri (Ordine Publică și Circulație Rutieră), în ceea ce privește coordonarea operațională privind măsurile de asigurarea ordinii publice și dirijarea/controlul circulației rutiere, asta pentru a nu se crea confuzia că Ministerul Afacerilor Interne coordonează întreaga activitate a Poliției Locale".

Măsura la care fac referire polițiștii locali, în mesajul transmis către MAI, se regăsește la punctul 20 al documentului publicat spre consultare publică și prevede "coordonarea operațională a serviciilor de ambulanță de către inspectoratele pentru situații de urgență ȘI A POLIȚIEI LOCALE de către Ministerul Afacerilor Interne."

Back To Top