Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

România va traversa o perioadă de instabilitate atmosferică accentuată, caracterizată în special prin vijelii şi descărcări electrice. ANM a emis marţi o avertizare meteo, anunţând că mare parte din ţară, inclusiv judeţul Prahova, se va afla sub cod galben. Pentru zona de est şi nord-est a fost emis un cod portocaliu.

 

COD PORTOCALIU: Interval de valabilitate: 12 mai, ora 11:00 - 12 mai, ora 20:00; Zone afectate: cea mai mare parte a Moldovei, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei
Fenomene
 vizate: intensificări puternice ale vântului, vijelii. În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei, nordul Dobrogei și  nord-estul Munteniei vor fi intensificări puternice ale vântului, cu viteze la rafală în general, cuprinse între 80 și 100 km/h și vijelii, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

COD GALBEN: Interval de valabilitate 12 mai, ora 09:00 - 12 mai, ora 23:00; Zone și fenomene vizate: intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică în Oltenia, Transilvania, vestul și centrul Munteniei (județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Municipiul București); În intervalul menționat, în Oltenia și Transilvania, precum și în vestul și centrul Munteniei (județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și în zona Municipiul București) vântul va avea intensificări temporare, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h și izolat peste 70 km/h. În zona montană înaltă vântul va sufla tare, cu peste 90...100 km/h, a mai anunţat ANM. Local, în zonele deluroase și montane, precum și în centrul teritoriului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat grindină. Aversele vor putea avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp.

COD GALBEN: Interval de valabilitate 12 mai, ora 09:00 - 12 mai, ora 23:00; Zone și fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică accentuată în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei (în județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași). În intervalul menționat, în Moldova, Dobrogea și în estul Munteniei (județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași) local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin vijelii, intensificări ale vântului cu viteze, în general, cuprinse între 65...75 km/h, grindină, averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice.

Back To Top