Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Numărul prahovenilor testați pozitiv pentru coronavirus a crescut, miercuri, după un nou caz confirmat care reprezintă, din păcate, și al cincilea deces înregistrat în județ, în contextul pandemiei (VEZI DETALII). În ultimele 24 de ore, încă un bolnav a ajuns la Terapie Intensivă.

 

În prezent, totalul persoanelor infectate în Prahova, de la începutul pandemiei, este de 79. Cel mai nou caz a fost confirmat marți, la o pacientă din Poiana Câmpina care a și decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

58 de prahoveni infectați au fost declarați  vindecați și externați.

Numai 16 persoane testate pozitiv mai sunt internate, în județ, la acest moment, însă patru dintre ele sunt în stare foarte gravă. Potrivit Prefecturii Prahova, toți sunt ventilați mecanic, aflându-se la terapie Intensivă. Trei dintre bolnavi sunt internați la Spitalul Județean din Ploiești, iar al patrulea, caz agravat în ultimele 24 de ore, la Spitalul Municipal Câmpina.

DSP are în monitorizare 98 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, din care 17 intrate sub această măsură în ultimele 24 de ore, și alte 311 persoane aflate în carantină instituționalizată.

 

 

Foto ilustrație (RFI)

Back To Top