Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Numărul celor sancționați în județ în baza ordonanțelor militare a scăzut de la sute de persoane, până acum câteva zile, la numai câteva cazuri înregistrate ieri. Și totuși, în total, au fost aplicate peste 150 de sancțiuni în valoare de aproape 200.000 de lei.

 

Prefectura Prahova a anunțat că marți, pe 12 mai, au fost realizate controale la 26 de agenți economici din Prahova, au fost legitimate peste 900 de persoane și oprite în trafic peste 600 de autoturisme. "În urma acestor acțiuni au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 195.000 de lei. Dintre acestea, 60 au fost pentru fapte de natură economică, 84 pentru contravenții în context, iar șapte au fost date pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în ordonanțele militare",  a transmis instituția amintită.

Este de remarcat faptul că numărul celor amendați fiindcă au încălcat restricțiile de circulație impuse prin ordonanțe militare a scăzut foarte multe, ieri fiind stabilit probabil un record al celor mai puține astfel de contravenții constatate. Pe de altă parte, sunt în creștere amenzile date pentru fapte de natură economică. Cifra din bilanțul la zi este de șase ori mai mare decât cea din raportul dat publicității pentru luni, 11 mai.

Back To Top