Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va relua treptat, de luni, 18 mai, activitatea de relații cu publicul, însă primele examene în vederea obținerii permisului auto vor fi organizate cel mai devreme la începutul lunii viitoare.

 

DRPCIV a anunțat că urmărește  "creşterea capacităţii de preluare a solicitărilor pe linie de înmatriculări/preschimbări permise de conducere prin readucerea în activitate a personalului propriu delegat la alte structuri că forţe de sprijin pe perioada stării de urgenţă", întrucât estimeaz[ o creștere semnificativă a solicitărilor pe această linie odată cu relaxarea măsurilor impuse de starea de urgență. 

"În ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul al serviciilor publice comunitare acesta diferă de la un judeţ la altul, sens în care recomandam consultarea site-urilor instituţiilor prefectului, respectiv site-ul www.drpciv.ro, secțiunea program de lucru serviciul public comunitar, aflată în pagina principală. Activităţile se vor soluţiona doar în baza programărilor online -  accesibile pe site-ul instituţiei noastre www.drpciv.ro. Accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri mici formate din 5-10 persoane, prin grija personalului propriu al serviciilor publice comunitare, în funcție de particularitățile spațiului de lucru cu publicul", au transmis reprezentanții DRPCIV, într-un comunicat de presă.

Examenele în vederea obținerii permisului auto, în prezent suspendate, acestea nu vor fi reluate imediat. "În ceea ce priveşte activitatea de examinare – preconizăm reluarea acesteia la începutul lunii iunie – în două etape, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție şi distanțare socială în vederea limitării răspândirii coronavirusului. Prima etapă – examinarea la proba practică pentru cei declarați admis la proba teoretică și programați la proba practică pe durata instituirii stării de urgență  (cu prioritate pentru candidaţi afectaţi de măsurile restrictive, respectiv cei cărora le-au expirat  documente aflate la dosarul de examinare sau expirarea acestor documente în perioada imediat următoare).

În vederea programării candidaţilor aflaţi în această situaţie sunt analizate două posibilităţi:

-              Programarea din oficiu cu informarea acestora – în ordinea programărilor anterioare,

-              Programarea prin intermediul şcolilor de şoferi pe platforma online dedicată – cu informarea candidatului.

În a doua etapă – reluarea activităţii de examinare – proba teoretică la aproximativ 2 săptămâni, în funcţie de volumul solicitărilor pentru proba practică.

În vederea desfășurării activității de examinare vor fi respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului ;

-              Utilizarea măștilor de protecție - atât pentru candidați, cât și pentru examinatori;

-              Dezinfectarea interiorului autovehiculelor folosite la desfășurarea probei practice, înainte de începerea fiecărei probe;

-           Respectarea distanțării persoanelor aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, cel puțin 1,5 m;

-              Evitarea prezentării la locul de întâlnire al candidaților cu însoțitori (prieteni, rude, susținători).  Accesul va fi permis doar candidatul și reprezentanții şcolilor de conducători auto;

-              Desfășurarea activității de instruire numai în spații deschise, cu respectarea regulilor de distanțare socială", au mai comunicat reprezentanții DRPCIV.

Foto: piatapresei.ro

Back To Top