Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Semne ale instabilității atmosferice vor apărea, până joi seară, în majoritatea regiunilor, iar de mâine dimineață ANM instituie cod galben de vijelii și ploi abundente în mai bine de jumătate din țară.

 

Informarea meteorologică emisă de ANM intră în vigoare miercuri, la ora 23.00, și va fi valabilă timp de 24 de ore.

"Vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în cele centrale, estice și sud-estice, unde rafalele vor depăși, în general, 50…55 km/h. Pe parcursul zilei de joi (14 mai) și la începutul nopții, local și temporar vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala vijelii, averse, frecvente descărcări electrice și izolat grindină. Punctiform cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp", avertizează meteorologii.

Aceștia au emis și un cod galben valabil pe parcursul zilei de mâine în sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania, precum și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei. Local și temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși în general 55...65 km/h. La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km.

Back To Top