Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape 300 de persoane au fost amendate, miercuri, în Prahova, în contextul stării de urgență, însă numai 10 sancțiuni au mai fost aplicate pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzut în ordonanțele militare.

 

În cursul zilei de ieri, în Prahova au fost aplicate 284 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 381.000 de lei. Dintre acestea, 54 au fost pentru fapte de natură economică, 220 pentru contravenții în context, iar zece au fost date pentru încălcarea restricțiilor de circulație prevăzute în ordonanțele militare.

"Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, le transmite cetățenilor să trateze cu aceeași responsabilitate și perioada care vine. Sfârșitul stării de urgență și debutul celei de alertă nu înseamnă că pericolul infectării a luat sfârșit. Dimpotrivă! Expunerea la minimum, purtarea măștii de protecție și distanțarea socială rămân cele mai sigure modalități pentru reducerea riscului de contaminare.  Astfel, este important să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți, inclusiv pe apropiații noștri. Este obligatoriu să ne informăm și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus", a comunicat Prefectura Prahova. 

Back To Top