Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Deces la Spitalul Judeţean din Ploieşti! O pacientă în vârstă de 34 de ani infectată cu COVID-19 s-a stins din viaţă, la secţia Anestezie-Terapie Intensivă de la cea mai mare unitate medicală din judeţ. Femeia fusese adusă aici luna trecută, în condiţii speciale, din Braşov.

 

Potrivit surselor noastre, tânăra a murit joi, în jurul orei 14.00. Oficial, decesul încă nu a fost raportat de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, însă au mai existat situaţii când raportările au venit cu o zi sau chiar două întârziere, mai ales că în situaţia de acum, din ce ni s-a întâmplat, chit că decesul a survenit în Prahova, autorităţile din Braşov sunt cele care trebuie să anunţe INSP-ul.

Femeia fusese adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în 23 aprilie. La momentul respectiv n-au fost oferite foarte multe detalii, decât că era în stare gravă, intubată, şi că, foarte probabil, suferea şi de alte boli. La momentul respectiv, pentru transferul de la Braşov la Ploieşti au fost propuşi trei pacienţi, pe motiv că secţia unde se aflau ei începea să se aglomereze, în timp ce în Prahova lucrurile erau mult mai calme. Unul dintre pacienţi a murit în momentul transferului, iar un altul a ajuns la Ploieşti, dar de asemenea a decedat, la mai multe zile distanţă. Acum, practic, suntem în faţa decesului celuilalt pacient cu COVID-19 care venise din Braşov.

Ţinând cont că raportările în aceste cazuri se fac pe Braşov, judeţul Prahova rămâne, în statistica oficială, cu cinci decese la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Ultimul a survenit în această săptămână, la o bătrână, însă autopsia a arătat că femeia murise din cauza unor probleme cardiace. Deşi a fost confirmată oficial prezenţa virusului, nu a fost găsită şi o legătură directă cu decesul în cazul respectiv.

Back To Top