Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile au decis să prelungească, și după încheierea stării de urgență, valabilitatea unor documente emise de serviciile Permise și Înmatriculări.

 

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a informat, vineri, că valabilitatea documentelor emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor va fi menținută și după încetarea stării de urgență.

Valabilitatea se menține pentru pentru o perioadă de 90 de zile, de la data încetării stării de urgență, în cazul permiselor de conducere, respectiv pentru o perioadă de 45 de zile, de la data încetării stării de urgență, pentru autorizațiile de circulație provizorie.

Potrivit sursei citate, se menține și valabilitatea documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare/transcriere, examinare sau preschimbare a permisului de conducere obținute de către solicitanți de la alte entități, dacă acestea au expirat în perioada stării de urgență, pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării acesteia.

Back To Top