Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 62 de ani infectat cu COVID-19 şi care suferea şi de alte afecţiuni medicale a murit, sâmbătă dimineaţă, la secţia ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Pacientul fusese internat pe 5 mai în spital, iar în ultimele zile a fost în stare gravă, fiind ventilat mecanic.

 

Prahoveanul a fost internat în spital în data de 5 mai. Pe 6 mai a fost confirmat cu COVID-19, iar în aceeaşi zi a fost transferat la terapie intensivă. El avea diabet și suferea de o boală cardiovasculară, au precizat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

Practic, odată cu acest deces, bilanţul oficial din Prahova ajunge la cinci morţi. Este vorba despre decese cauzate de coronvirus, susţin autorităţle, care au anunţat că nu iau în calcul şi cazul femeii de 90 de ani care a murit mai spre începutul lunii, în cazul ei, deşi fusese infectată, cauza decesului fiind un infarct.Totodată, la Judeţean au decedat şi cei doi pacienţi care fusese transferaţi în stare gravă din Braşov, ambii intubaţi, însă decesele lor sunt raportate de judeţul de provenienţă. Astfel, bilanţul oficial, transmis sâmbătă după-amiază, se prezintă în următorul fel: De la începutul epidemiei și până în prezent, au fost confirmați cu noul coronavirus 79 de prahoveni. Dintre aceștia, cinci au decedat, 64 au fost declarați vindecați și externați, iar zece se află internați. Doi dintre ei sunt în stare gravă, fiind internați la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești (un pacient) și cea a Spitalului Municipal Câmpina (un pacient), unde sunt ventilați mecanic.

La nivelul județului Prahova, în data de 16 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 118 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit opt persoane și au intrat alte 11. În carantină instituționalizată se află 290 persoane.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, fluidizarea circulației rutiere, dar și în alte misiuni impuse de contextul actual. Verificările au vizat atât persoanele fizice, cât și o serie de agenți economici.

(Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto RFI)

Back To Top