Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ISU Prahova a anunţat sâmbătă, între 13.30 şi 14.20, nu mai puţin de patru accidente rutiere serioase, în care au fost implicate 10 autoturisme şi cel puţin 13 persoane. Două dintre ele s-au produs în Ploieşti, unul în Vălenii de Munte, unul în Valea Călugărească. Bilanţul vine în primul weekend de relaxare a restricţiilor. O fi doar o coincidenţă, sau unii români au uitat să şofeze în perioada de izolare la domiciliu?

 

Primul accident a fost raportat în jurul orei 13.30, pe DN1B, în Valea Călugărească, la ieşirea spre Albeşti. Au fost implicate patru vehicule, în care se aflau în total şapte persoane, printre care şi un minor. Trei persoane, de 20, 24 şi 67 de ani, au fost transportate la spital. Potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Prahova, accidentul de la kilometrul 22+500 al Drumului Naţional 1B s-a produs după ce un conducător auto care circula pe sensul dinspre Buzău către Ploieşti a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, fără să se asigure corespunzător, maşina sa intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeași directie de mers. Din impact, primul auto a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar, a mai trasmis Poliţia Prahova, precizând că traficul rutier este dirijat, alternativ.

Două persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital, după o coliziune între două autoturisme, produsă sâmbătă pe Drumul Naţional 1A, în oraşul prahovean Vălenii de Munte. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.45. ISU Prahova a trimis la faţa locului un echipaj de prim-ajutor şi unul de stingere. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.00, un accident a avut loc şi în Ploieşti, pe strada Râfov. Tot două maşini au fost implicate, fiecare doar cu şoferul înăuntru. O persoană a fost rănită şi a ajuns la spital.

ISU Prahova a anunţat sâmbătă, la 14.18, că intervine cu un echipaj de descarcerare, după un alt accident, produs tot în Ploieşti, pe strada Alexandru Vlahuţă. Momentan ştim că au fost mplicate două vehicule, fără date suplimentare despre numărul pasagerilor sau starea acestora.

Back To Top