Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Decesul cu numărul 6 din Prahova şi 1106 la nivel naţional la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus a fost anunţat oficial duminică seară. Este vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, care fusese internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în urmă cu aproape o lună. În ultimele săptămâni, pacienta a fost la terapie intensivă, în stare din ce în ce mai gravă.

 

Femeia care s-a stins din viaţă duminică era una dintre cele două persoane care se aflau în stare gravă în Prahova şi care erau intubate, celălalt pacient în această situaţie aflându-se la Spitalul Municipal Câmpina. Femeia de 69 de ani se afla la Judeţean din data de 19 aprilie.

Primele semne de boală au debutat pe 17 aprilie, pe 19 prahoveanca a fost internată la  secţia externă Boli Infecțioase, iar pe 20 i-a venit confirmarea infectării cu COVID-19, a anunţat DSP Prahova. Pe 27 aprilie a fost transferată la secţia Terapie Intensivă.

Ea suferea de obezitate, diabet zaharat tip II, boală cardiacă ischemică, hipertensiune arterială şi astm bronşic.

Back To Top