Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

40 din cele 89 de localități din Dâmbovița au raportat, până acum, cazuri de coronavirus. Aproximativ jumătate dintre cele active au fost înregistrate în ultimele zile, după testarea pozitivă a peste 60 de muncitori de la fabrica Arctiv din Găești.

 

Pe fondul creșterii numărului de cazuri din ultima săptămână, autoritățile din Dâmbovița iau în calcul să trimită pacienți și în Prahova, potrivit unor surse citate de realitateadedambovita.net. Decizia ar urma să fie luată în contextul în care unitățile suport din județul vecin sunt pline deja cu pacienți asimptomatici.

La Ploiești au mai ajuns, în ultima lună, și doi pacienți infectați cu Covid de la Brașov. Ambele persoane, aduse în stare gravă la secția ATI a SJU Ploiești, au decedat între timp.

Dâmbovița are confirmate, până în prezent, 228 de cazuri cu coronavirus, din care 11 decese și numai 67 de pacienți vindecați și externați.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de DSP, de la debutul focarului de la Arctic Găești şi până în prezent, numărul cazurilor pozitive depistate în această societate comercială este de 66.

Back To Top