Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Bilanţul oficial de luni arată că în judeţul Prahova au fost confirmate oficial, de la debutul crizei, 80 de îmbolnăviri cu nou coronavirus. Practic, faţă de raportarea anterioară, avem un caz nou. Pe de altă parte, numărul de cazuri active a scăzut, în ultimele 24 de ore, de la 10 la 9, după ce o persoană a fost externată, dar o alta, care era de mai multe zile în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean, a decedat.

 

De la începutul epidemiei și până în prezent, 80 de prahoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, dintre care șase au decedat, 65 au fost declarați vindecați și externați, iar nouă se află în continuare sub supraveghere medicală în unități din Ploiești și Câmpina. Unul dintre acesta este în stare gravă, fiind internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina.

În continuarea informării despre situația generată de noul coronavirus, vă aducem la cunoștință că, în județul Prahova, la data de 18 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 113 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 11 și au intrat șapte. În carantină instituționalizată se află 248 persoane.

Până în prezent, DSP Prahova a efectuat 3045 de teste.

Săptămâna trecută a fost derulată campania de testare (etapa a II-a) a personalului angajat în centrele sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte și vârstnice. Toate cele aproape 800 de probe prelevate în vederea depistării potențialelor infecții cu noul coronavirus au fost negative.  

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au derulat acțiuni privind ordinea și siguranța publică și au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, fluidizarea circulației rutiere, dar și în alte misiuni impuse de contextul actual. Verificările au vizat atât persoanele fizice, cât și o serie de agenți economici.

Back To Top