Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

A XX-a ediție a Bursei Valorilor Educaționale va fi organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova în parteneriat cu un post de televiziune, sub forma unei serii de emisiuni destinate informării viitorilor absolvenți.

 

"Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează cea de-a XX-a ediție a Bursei de Valori Educaționale a liceelor din județul Prahova, în parteneriat cu postul de televiziune PLOIEȘTI TV - Bursa de Valori Educaționale TV.

Astfel, din 18 mai până la 12 iunie 2020, de luni până vineri, între 18.30 și 19.00, reprezentanții celor 32 de licee și școli profesionale care și-au exprimat dorința de a participa, vor fi prezenți în studioul televiziunii Ploiești TV și vor răspunde întrebărilor moderatorului Daniel Costache pe tema ofertei educaționale proprii, astfel încât absolvenții clasei a VIII-a din județul Prahova să beneficieze de informații din cele mai autorizate surse, în vederea alegerii traseului lor educațional viitor.

În perioada 15 -19 iunie, pentru absolvenții clasei a XII-a, vor fi invitați reprezentanți ai universităților, care vor prezenta, de asemenea, oferta educațională proprie", a anunțat, luni, conducerea ISJ Prahova.

În mod tradițional, evenimentul era organizat în luna mai, odată cu lansarea Ghidului candidatului admiterii la liceu, sub forma unui târg educațional la care erau prezenți reprezentanți ai tuturor liceelor din județ.

Back To Top