Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

SC Servicii de Gospodărire Urbană a anunţat că din această săptămână reia activitatea la serviciul ridicări/blocări. Acesta fusese suspendată pe timpul stării de urgenţă, când societatea administraţiei ploieştene a redus considerabil programul mai multor compartimente.

 

"În atenția conducătorilor/posesorilor de autovehicule. SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința posesorilor/conducătorilor de autovehicule că, începând din data de 18 mai a.c., angajații biroului de profil, din cadrul societății noastre, vor aplica măsurile de blocare în cazul autovechiculelor parcate neregulamentar pe teritoriul municipiului. În acest sens, facem apel la respectarea reglementărilor menționate în legislația și actele normative în vigoare, în ceea ce privește staționarea/parcarea autovehiculelor în perimetrele special amenajate în acest scop", a anunţat SGU Ploieşti, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a societăţii.

Separat, SGU a anunţat că în această perioadă continuă şi activităţile pentru ridicarea vehiculelor abandonate pe domeniul public.

Back To Top