Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cea mai nouă raportare transmisă pentru județul Prahova includ două noi cazuri confirmate cu coronavirus.

 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, județul a ajuns, astfel, la 82 de cazuri confirmate în total, de la debutul pandemiei. 65 dintre pacienți s-au și vindecat, deja, și au fost externați, în timp ce ase au decedat.

În prezent se mai află internate, la Ploiești și Câmpina, 11 persoane testate pozitiv, inclusiv cei doi pacienți confirmați în ultimele 24 de ore.

Dintre cei internați, unul singur este în stare foarte gravă. Acest pacient este ventilat mecanic, el fiind internat  în secția Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina.

În ultimele 24 de ore, în județ s-a remarcat și o creștere spectaculoasă a numărului de persoane intrate în izolare. Este vorba despre cei care au venit din străinătate și care, potrivit noilor reglementări privind starea de alertă, nu mai sunt obligați să intre în carantină instituționalizată. "În județul Prahova, la data de 19 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică 223 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit zece persoane și au intrat 120. În carantină instituționalizată se află 234 de persoane", au informat reprezentanții Prefecturii Prahova.

Back To Top