Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dr. Horațiu Moldova, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit, marți, despre riscul ca România să reintre în starea de urgență. Potrivit oficialului, o decizie în acest sens poate fi luată în calcul dacă numărul de îmbolnăviri sau de decese crește brusc.

 

Din datele de până acum reiese că numărul de infectări este pe un platou ușor descendent, numărul de decese a scăzut, iar global, mortalitatea e sub 6%, o valoare bună la nivel european, a punctat dr. Horațiu Moldovan, într-o intervenție la Digi24. Acesta a mai arătat că, la nivel național, rata de vindecări depășește 50%, a atins în unele zile și 60%, fiind cea mai bună din Europa. "Asta înseamnă că măsurile implementate și organizarea spitalelor au fost corecte. Dacă reușim să menținem anumite reguli stabilite sperăm să ne încadrăm în trendul descendent. Dacă în weekend a fost un moment de explozie socială, cred că lucrurile se vor mai calma", a mai declarat secretarul de stat.

"La două săptămâni vrem să facem un bilanț și să decidem dacă e posibilă continuarea măsurilor de relaxare sau dacă va fi necesară revenirea la măsuri mai stricte. Facem un apel la oameni să înțeleagă rostul măsurilor protective. Dacă apare o creștere bruscă de la zi la zi a numărului de infectări, dacă apare o creștere bruscă a deceselor, dacă apare o creștere bruscă a pacienților care se adresează unităților de primiri urgențe sau a pacienților la terapie intensivă. Nu am stabilit valori absolute, dar, dacă acum ne confruntăm cu o frecvență scăzută, dublarea sau triplarea va fi un semnal de alarmă", a avertizat Horațiu Moldovan, citat de Digi24.

Back To Top