Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o serie de avertizări meteo, anunțând că, în special în sud-vestul țării, în următoarele ore sunt așteptate fenomene meteo extreme, inclusiv căderi de grindină și precipitații care pot ajunge până la 70 l/mp.

 

În contextul acestei prognoze, pentru intervalul miercuri, ora 13.00 - joi, ora 23.00, ANm a emis cod portocaliu pentru județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu. De asemenea, se va afla sub cod portocaliu  partea de sud a județelor Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara. "În intervalul menționat, în Oltenia, local în Muntenia, în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi vijelii, grindină, descărcări electrice și va ploua torențial, astfel încât, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...70 l/mp", au atenționat meteorologii.

Până joi dimineață, la ora 6, este valabil și un cod galben emis pentru Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea și cea mai mare parte a Transilvaniei și Moldovei, unde meteorologii se așteptă la "perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, intensificări ale vântului cu viteze în general de 60...70 km/h, grindină și averse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp".

Pe parcursul zilei de joi va fi valabilă o informare meteo conform căreia, în sudul, centrul și sud-estul țării, precum și în zonele montane vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp.

Back To Top