Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a solicitat, marți, Gărzii de Mediu, să facă verificări pentru a determina sursa mirosului resimțit în Ploiești și în împrejurimi, ieri dimineață (VEZI DETALII). Comisarii au transmis, astăzi, că nu au fost înregistrate depășiri ale limitelor prevăzute de lege, iar mirosul nu a fost dovadă a poluării, ci doar "disconfort".

 

Potrivit răspunsului transmis, astăzi, la Prefectură, comisarii au verificat marți sursele importante de emisii industriale din arealul Ploiești, după sesizările care "se refereau la mirosuri specifice de produse petroliere". "Pe cale de consecință s-au inițiat acțiuni de control la operatorii economici  cu obiect de activitate în rafinarea țițeiului și a gazelor, respectiv Petrotel Lukoil SA,  OMV Petrom Sucursala Petrobrazi, Rompetrol SA Rafinaria Vega. Controlul vizează verificarea respectării condițiilor stabilite în actele de reglementare emise de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova".

Concluzia a fost, pe, scurt, că nu a fost vorba despre poluare. Mai pe larg... "Monitorizarea calității aerului înconjurător se realizează de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova prin 6 stații automate, parte din  Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului, iar populația este informată în timp real prin intermediu site-ului www.calitateaer.ro.

Potrivit informărilor transmise de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova cu privire  la monitorizarea calității aerului în data de 19.05.2020, coroborate cu datele colectate din stațiile automate de monitorizare ale operatorilor economici sus menționați, care conform autorizațiilor integrate de mediu, au obligația monitorizării aerului înconjurător la limita amplasamentelor, nu au fost înregistrate depășiri ale valorilor poluanților cu incidență  asupra calității aerului (în raport cu valorile limită pentru protecția sănătății umane  prevăzute în Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător).

Astfel, așa cum este menționat și în informările Agenției pentru Protecția Mediului Prahova, nu s-a modificat calitatea aerului, dar pe fondul condițiilor meteo defavorabile dispersiei, impactul emisiilor de poluanți este sesizat ca disconfort de către populația orașului Ploiești și zonele limitrofe chiar și în condițiile în care limitele prevăzute de legislația din domeniul calității aerului nu sunt depășite", se arată în răspunsul Gărzii de Mediu.

Back To Top