Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

După ce marţi au fost aprobate două zone de liberă circulaţie în Prahova, asimilate zonelor metropolitane, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis astăzi să facă modificări substanţiale. Fsaţă de hotărârea anterioară, zona Câmpina (foto, galben) s-a triplat şi, chiar dacă zona Ploieşti nu a fost modificată, sunt localităţi de aici care acum au fost incluse şi în partea cealaltă, ceea ce înseamnă că localnicii se pot deplasa fără adeverinţe, declaraţii sau teama de amenzi în aproape două treimi din comunele şi oraşele din judeţ.

În urma discuțiilor din spațiul public, dar și a posibilității extinderii zonei metropolitane (în acceptul de zonă de liberă circulație pe durata stării de alertă), prefectul Cristian Ionescu a propus extinderea „zonei Câmpina". Conform adresei transmise de Comandantul acțiunii-Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, aceste zone de liberă circulație, denumite generic „metropolitane“, pot fi constituite pe durata stării de alertă doar în jurul municipiilor, a specifica Prefectura, într-un mesaj oficial transmis vineri seară. În cazul judeţului Prahova, ele au fost configurate în jurul Ploieștiului și Câmpinei. Hotărârea a fost dezbătută și votată în cadrul ședinței extraordinare a CJSU de vineri după-amiază

ZONA 1 cuprinde municipiul PLOIEȘTI următoarele UAT-uri: Albești-Paleologu, Ariceștii Rahtivani, Balta Doamnei, Băicoi, Băltești, Bănești, Bărcănești, Berceni, Blejoi, Boldești-Scăeni, Brazi, Bucov, Ceptura, Cocorăștii Colț, Cocorăștii Mislii, Colceag, Cosminele, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Fântânele, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Gherghița, Gorgota, Gornet, Gornet-Cricov, Gura Vitioarei, Iordăcheanu, Lipănești, Măgurele, Măgureni, Mănești, Olari, Păcureți, Păulești, Plopeni, Plopu, Podenii Noi, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Șirna, Târgșoru Vechi, Telega, Tinosu, Tomșani, Urlați, Valea Călugărească, Vălenii de Munte, Vărbilău, Vâlcănești.

ZONA 2 cuprinde municipiul CÂMPINA și următoarele UAT-uri: Adunați, Aluniș, Ariceștii Rahtivani, Bertea, Breaza, Băicoi, Bănești, Brebu, Cocorăștii Mislii, Comarnic, Cosminele, Cornu, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Măgureni, Păulești, Plopeni, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Sinaia, Ștefești, Secăria, Scorțeni, Șotrile, Talea, Telega, Valea Doftanei, Vâlcănești, Vărbilău.

"Prahovenii care au domiciliu în zonele de mai sus pot circula, PE DURATA STĂRII ALERTĂ, fără a mai avea la ieșirea din localitate declarație pe proprie răspundere/adeverință eliberată de angajator/legitimație de serviciu. Dacă cei cu domiciliu în «zona Câmpina» sunt nevoiți să ajungă în «zona Ploiești» (sau invers), atunci trebuie să aibă unul dintre documentele care să le justifice deplasarea. EXCEPȚIE fac persoanele din UAT-urile care se regăsesc în ambele zone și care pot circula în ambele arii fără niciunul dintre documentele justificative, enumerate mai sus. UAT-urile cuprinse în ambele zone sunt: Ariceștii Rahtivani, Băicoi, Bănești, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Măgureni, Păulești, Plopeni, Scorțeni, Telega, Vâlcănești, Vărbilău. Pentru prahovenii din localitățile care nu sunt cuprinse în cele două zone, rămâne valabilă obligativitatea de a avea asupra lor, după caz, declarație pe proprie răspundere sau adeverință eliberată de angajator sau legitimație de serviciu atunci când părăsesc orașul/comuna unde-și au domiciliu", a mai specificat Prefectura Prahova.

Back To Top