Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Alți cinci prahoveni au fost testați pozitiv pentru coronavirus, în ultimele 24 de ore, și au fost internați.

 

Din datele transmise, vineri, de Grupul de Comunicare Strategică reiese că Prahova a ajuns la 94 de cazuri confirmate, față de 89, câte apăreau în raportarea de joi.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, 94 de prahoveni au fost diagnosticați cu COVID-19, dintre care șase au decedat, 67 au fost declarați vindecați și externați, iar 21 se află în continuare sub supraveghere medicală în unități din Ploiești și Câmpina. Unul dintre pacienți, internat la secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina, se află în stare gravă, fiind ventilat mecanic", au precizat și reprezentanții Prefecturii Prahova.

Bilanțul zilnic al autorităților județene mai arată că, în prezent, peste 1.000 de prahoveni în izolare sau în carantină instituționalizată se află sub monitorizarea DSP Prahova, la acest moment: "În județul Prahova, la data de 22 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 988 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit   41 persoane și au intrat 225. În carantină instituționalizată se află 181 persoane."

  

Back To Top