Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Doi prahoveni au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele 24 de ore. Niciunul dintre vechii pacienți nu a mai fost externat, de la ultima raportare, însă peste 200 de persoane au intrat , de ieri până azi, în evidența Direcției de Sănătate Publică, acestea fiind în izolare.

 

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate cu noul coronavirus  96 de persoane. Dintre acestea, șase au decedat, 67 au fost declarate vindecate și externate. În prezent, la nivelul județului, la Terapie Intensivă se află un singur pacient cu COVID-19, internat la Spitalul Municipal Câmpina. Acesta este ventilat mecanic", a anunțat, sâmbătă, Prefectura Prahova.

Două cazuri noi au fost confirmate în județ, în ultimele ore.

În acest interval a crescut și numărul celor întorși din străinătate și intrați în izolare la domiciliu. "La nivelul județului Prahova, în data de 23mai2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1198 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 19 persoane și au intrat alte 229. În carantină instituționalizată se află 134 de  persoane", se mai arată în bilanțul transmis de Prefectura Prahova.

 

 

Foto ilustrație (nypost.com)

Back To Top