Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Admiterea la studii de licență și master va fi organizată on-line, anul acesta, la UPG Ploiești, ș va fi precedată de o perioadă de pre-admitere care le va asigura candidaților o reducere de 50% din taxa de înmatriculare.

 

Pre-admiterea va începe pe 1 iunie, a anunțat conducerea UPG Ploiești. Pe parcursul lunii viitoare, viitorii candidați la admitere vor putea completa on-line informațiile despre specializarea de care sunt interesați, datele personale și datele privind pregătirea anterioară. "Candidații care efectuează pre înscrierea vor beneficia de reducerea de 50% a taxei de înmatriculare în anul întȃi. Datele introduse de candidat se vor transfera automat în perioada admiterii în dosarul candidatului urmȃnd ca acesta să transmită electronic copii ale următoarelor documente: dovada de achitare a taxei (dacă acesta nu se achită electronic pe platforma de admitere on-line) actele de identificare (CI, certificatul de naștere, diploma bacalaureat) și certificatul medical - clinic sănătos", au transmis reprezentanții UPG Ploiești.

Lista candidaților care au făcut pre-înscrierea va fi afișată pe 30 iunie.

Sesiunea de vară a admiterii la studii de licență va începe cu înscrierea candidaților, între 1 și 19 iulie. În același interval vor fi organizate și probele de aptitudini pentru candidaţii la Facultatea de Litere şi Ştiinţe - domeniul Ştiinţele Educaţiei. În acest an, ele vor consta în transmiterea unui text de motivare a opțiunii programului de studiu ales (pedagogia învățământului primar și preșcolar, pedagogia). Textul scris olograf va fi transmis în format jpg., împreună cu fișa candidatului.

Pe 17 iulie va avea loc și examenul de competență lingvistică pentru candidații înscriși la programul cu predare în limba engleză la Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, sub forma  unui test grilă pe platforma electronică.

Primul set de liste cu admiși va fi afișat pe 20 iulie.

În ceea ce privește admiterea la studii de master, în sesiunea de vară vor fi organizate etape numai pentru Facultatea de Litere şi Ştiinţe şi Facultatea de Ştiinţe Economice. Înscrierea candidaților se va face între 1 și 19 iulie, iar pe 21 iulie va fi organizat concursul. Acesta va consta într-un test grilă pe platforma electronică pentru Facultatea de Științe Economice, respectiv un eseu transmis în format electronic pentru Facultatea de Litere și Științe.

Primul set de liste cu admiși va fi fi afișat tot pe 21 iulie.

Calendarul complet al sesiunii de vară a admiterii la UPG Ploiești poate fi consultat AICI.

Back To Top