Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În luna aprilie 2018 50 de profesori, studenţi şi membri ai diferitelor organizaţii din 18 ţări europene s-au regăsit în campusul Newland Park din Chalfont St. Giles, UK, pentru a face schimb idei şi a împărtăşi experienţe, a comunica într-un mediu creativ şi deschis şi... a bea o ceaşcă de ceai. Cum a pornit totul? Organizaţia Momentum World a avut o idee genială în simplitatea şi eficacitatea ei de a determina tinerii să se implice activ în viaţa comunităţii, la nivel local, regional sau chiar naţional, şi de a produce schimbările pozitive pe care aceştia şi le doresc. Această idee s-a concretizat în proiectul “Time for tea”, la care participă şi şcoala noastră, şi care presupune câţiva paşi de urmat.

 

Mai întâi tinerii se gândesc la probleme din comunitatea din care fac parte şi aleg una care îi vizează şi este de interes pentru întreg grupul. Apoi aceştia se decid asupra a ceea ce au de spus lumii întregi despre acel subiect şi cui ar dori să transmită mesajul (la nivel local, naţional, internaţional). Ei creează un design original şi interesant pentru un pachet de ceai şi îl trimit persoanei respective împreună cu mesajul lor, într-un mod inedit. Nu în ultimul rând, ei povestesc lumii despre acţiunea loc, într-un filmuleţ, sau cu ajutorul pozelor, pe reţele sociale, în presa locală etc.

De ce? Pentru că ceaiul reprezintă un element de legătură între diferite persoane şi culturi, iar atunci când savurează o ceaşcă de ceai, oamenii se opresc în loc şi încep să reflecteze. Şi, astfel, o simplă ceaşcă de  ceai poate deveni un punct de plecare pentru lucuri măreţe. În acest sens, vă invit să căutaţi şi să citiţi mai multe despre Satish Kumar, um om care a inspirat acest proiect cu povestea lui, făcând o plimbare pe o distanţă de 10.000 de mile pentru a oferi cutii de ceai liderilor lumii ca o ofertă de pace.

Care ar fi mesajul vostru către lume? Gândiţi-vă la lucrul acesta în timp ce serviţi o ceaşcă de ceai!

Irina Ignat

Back To Top