Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova are, până la acest moment, 108 cazuri de coronavirus, patru pacienți fiind testați pozitiv în ultimele 24 de ore. În acest interval, a crescut și numărul celor aflați în stare gravă, la Terapie Intensivă.

 

Niciun prahovean infectat cu coronavirus nu a mai fost externat de vineri încoace. În schimb, de o săptămână, aproape zilnic apar cazuri noi în județ. Numai de la ultima raportare au fost înregistrate patru.

În ultimele 24 de ore, două persoane infectate cu noul coronavirus au ajuns, în stare gravă, la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Ploiești.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova,108 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, șase au decedat, 67 au fost declarate vindecate și externate. În prezent, la nivelul județului, la Terapie Intensivă se află internați trei pacienți, confirmați cu COVID-19. Dintre aceștia, unul este internat la Spitalul Municipal Câmpina, iar doi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești (SJUP). Unul dintre cei doi pacienți de la secția ATI a SJUP a fost transferat, miercuri, 27 mai, de la o unitate medicală din Buzău. Toți trei sunt în stare gravă, fiind ventilați mecanic", a anunțat Prefectura Prahova.

Aceeași sursă mai informează că, la acest moment, 1.892 de persoane sunt în izolare la domiciliu, pe raza județului, iar 41 mai sunt în carantină instituționalizată.

 

Foto ilustrație

Back To Top