Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O nouă metodă frauduloasă, dar în egală măsură şi inedită de a face bani rapid începe să capete tot mai mult având şi în România. Ea presupune apelarea de către excroci, de pe un număr cu suprataxă, a unor numere de telefon la nimereală, pentru scurt timp, sufcient cât victimelor să le rămână afişat un apel pierdut. În momentul în care oamenii sună înapoi, se trezesc că sunt taxaţi cu sume extrem de mari.

 

Orange a transmis un mesaj prin care îşi sfătuieşte clienţii să fie atenţi la astfel de practici şi să se ferească de tentative de fraudă. "Îţi atragem atenţia asupra fraudei de tip wangiri, prin care persoane necunoscute încearcă să obţină câştiguri ilegale prin apelarea unor numere aleatoare. Îţi recomandăm să nu suni înapoi numere necunoscute de la care ai apeluri pierdute, cu prefixe internaţionale ale unor ţări exotice", se arată într-un mesaj transmis de către operatorul de telefonie mobilă.

Specialiştii avertizează că, de multe ori, încercările de fraudă pot fi identificate după o serie de indicii, de exemplu dacă vă sunt solicitate informații confidențiale, se impune trimiterea unui răspuns urgent, în mesajele e-mail sunt incluse adrese web similare celor deținute de diverse organizații legale, dar având denumirile ușor modificate sau linkuri către pagini similare unor organizații legale, dar având adresa web ușor modificată, vi se solicită să tastaţi pe telefon coduri, să confirmaţi datele de autentificare, vi se solicită să transferaţi o sumă de bani, printr-un serviciu specializat sau prin bancă, pentru a rezolva o situație urgentă, de care aţi fost informaţi în cadrul apelului respectiv sau, în cazul concret al metodei descrise mai devreme, sunteţi îndemnaţi să telefonaţi la numere exotice, necunoscute, şi să rămâneţi cât mai mult timp conectaţi în convorbire, costurile regăsindu-se ulterior pe factura de servicii.

Cea mai sigura masura de prevenire a unei posibile fraude este să nu daţi curs solicitărilor dintr-un mesaj suspect şi să nu furnizaţi informaţii confidenţiale unor persoane necunoscute, indiferent de modalitatea de comunicare, fie că e vorba de apel, sms, whatsapp, e-mail, reţele de socializare sau altele.

Back To Top