Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova figurează, sâmbătă, în statistica naționale, cu 110 cazuri de coronavirus confirmate de la începutul pandemiei până în prezent.

 

Numărul real este 112, potrivit unor surse neoficiale. Potrivit acestora, după centralizarea informațiilor de către Grupul de Comunicare Strategică, autoritățile din județ au primit rezultate pozitive pentru încă doi pacienți.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, dintre persoanele confirmare cu noul coronavirus, șase au decedat, 69 au fost declarate vindecate și externate.La secțiile de Terapie Intensivă se află, în continuare, trei persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, un pacient cu COVID-19 este internat la Spitalul Municipal Câmpina, iar doi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Toți trei sunt în stare gravă, fiind ventilați mecanic", a anunțat Prefectura Prahova.

Pentru prima dată de la relaxarea restricțiilor, aplicată din 15 mai, numărul celor aflați în izolare este în scădere.

"La nivelul județului Prahova, în data de 30mai2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP)1909 persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 280 de persoane și au intrat alte 146. În carantină instituționalizată se mai află doar 26 de  persoane", au transmis reprezentanții Prefecturii Prahova.

Back To Top