Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Trei noi cazuri de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate în Prahova, de la ultima raportare, cea din cursul zilei de sâmbătă.

 

Bilanțul total al pandemiei, la nivel de județ, a ajuns la 113 cazuri. Niciun pacient infectat nu a fost externat în ultimele 24 de ore.

"La nivelul județului Prahova, dintre cele 113 persoane confirmare cu noul coronavirus, șase au decedat, 69 au fost declarate vindecate și externate. La secțiile de Terapie Intensivă se află, în continuare, trei persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, un pacient cu COVID-19 este internat la Spitalul Municipal Câmpina, iar doi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Toți trei sunt în stare gravă, fiind ventilați mecanic", a anunțat Prefectura Prahova.

În acest moment, în județ se mai află, în izolare la domiciliu, 1.679 de persoane, iar alte 29 sunt în carantină instituționalizată.

Back To Top