Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Amenzi de aproape 70.000 de lei au fost aplicate ieri în Prahova, iar oamenii legii au întocmit patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Prefectura Prahova a anunțat , în bilanțul zilnic, că ieri, în cadrul acțiunilor punctuale, a fost controlată o societate comercială, au fost legitimate 150 de persoane și oprite în trafic 95 de autoturisme. În plus, au fost efectuate verificări și la peste 1.800 de persoane dintre cele aflate în izolare la domiciliu.

"În urma acestor demersuri, au fost aplicate 127 de sancțiuni (trei contravenții au fost la Legea 50/2020, zece la Legea 61/1991, iar 114 au fost săvârșite în context), în valoare de peste 67.000 de lei. Tot în urma verificărilor de ieri, oamenii legii au întocmit patru dosare de cercetare penală pentru cinci persoane, pentru încălcarea prevederilor Legii 352 privind zădărnicirea combaterii bolilor", se menționează în bilanțul dat publicității de Prefectură.

Foto ilustrație

Back To Top