Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova nu a mai înregistrat, de la ultima raportare, niciun caz nou de coronavirus. Mai mult, una dintre persoanele testate pozitiv anterior a fost declarată vindecată și a fost externată.

 

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, dintre cele 113 persoane confirmare cu noul coronavirus,șase au decedat, 70au fost declarate vindecate și externate.La secțiile de Terapie Intensivă se află, în continuare, trei persoane confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, un pacient cu COVID-19 este internat la Spitalul Municipal Câmpina, iar doi la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Toți trei sunt în stare gravă, fiind ventilați mecanic", precizează bilanțul transmis luni de Prefectura Prahova.

Tot în ultimele 24 de ore, numărul celor aflați în atenția DSP a scăzut considerabil. "La nivelul județului Prahova, în data de 01 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1.328 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 416 persoane și au intrat alte 65. În carantină instituționalizată se află 32 de  persoane", mai precizează sursa citată.

Back To Top