Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat, și duminică, acțiunile pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, respectiv pentru verificarea respectării măsurilor impuse în momentul actual.

 

Reprezentanții Prefecturii au anunțat că, ieri, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost legitimate aproape 150 de persoane și oprite în trafic 65 de autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări și la peste 2000 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

"În urma acestor demersuri, au fost aplicate 77 de sancțiuni (două contravenții au fost la Legea 55/2020, 12  la Legea 61/1991, iar 63 au fost săvârșite în context), în valoare de peste 37.200 lei. Tot în urma verificărilor de ieri, oamenii legii au întocmit două dosare de cercetare penală pentru două persoane, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 352 privind zădărnicirea combaterii bolilor", a mai precizat Prefectura Prahova.

Back To Top